Η MEDIAPHARM LTD είναι μια ιδιωτική εταιρεία που ιδρύθηκε το 1991 από τον κο. Γεώργιο Παλαιοκώστα και ξεκίνησε με την εισαγωγή ετοίμων ιδιοσκευασμάτων από την Ιταλία, αντιπροσωπεύοντας τους οίκους Boniscontro e Gazzone Srl, Laboratorio Chimico Garant και Francia Farmaceutici.

    

ΣΤΟΧΟΙ & ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ

Στοχεύοντας πάντα στην ανάπτυξη νέων προϊόντων και την καθιέρωσή της στον φαρμακευτικό χώρο, εμπλούτισε την λίστα της και με σκευάσματα παραγόμενα στην Ελλάδα.

Οι εταιρείες με τις οποίες συνεργάζεται και παράγει τα προϊόντα της είναι η VIANEX A.E., HELP ABEE, RAFARM AEBE., PHARMATEN ABEE και GENEPHARM A.E.

ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ

Ο ανθρώπινος παράγοντας αποτελεί κλειδί για την επιτυχημένη πορεία της MEDIAPHARM LTD. Το ανθρώπινο δυναμικό της εργάζεται με όραμα για το σήμερα και το μέλλον και απαρτίζεται από επιστήμονες ειδικευμένους στον φαρμακευτικό τομέα και συνεργάτες - αντιπροσώπους σε όλο τον ελλαδικό χώρο. Η εταιρεία απασχολεί περισσότερα από 35 άτομα, παρέχοντας άριστες συνθήκες εργασίας, ιατρική περίθαλψη, συνεχή επιμόρφωση και ευκαιρίες για επαγγελματική εξέλιξη.

ΠΟΙΟΤΗΤΑ & ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Στη MEDIAPHARM εργαζόμαστε με γνώμονα την ποιότητα και την ασφάλεια στον χώρο των προϊόντων υγείας με το σύγχρονο χαρτοφυλάκιο φαρμάκων που διαθέτουμε. Οι συνεργάτες της MEDIAPHARM επιλέγονται με βάση τις αξίες και το όραμα τους. Με ξεχωριστό ανθρώπινο δυναμικό όλων των δραστηριοτήτων της, η MEDIAPHARM διατηρεί και ενισχύει την ηγετική της θέση μεταξύ των εγκατεστημένων στην Ελλάδα φαρμακευτικών εταιρειών.

ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΜΑΣ

Δεσμεύσεις της MEDIAPHARM αποτελούν η καλή υγεία, η πρόληψη, η αντιμετώπιση και θεραπεία των ασθενειών, η ποιότητα ζωής και η ασφάλεια φαρμάκων. Όραμά μας είναι η συνεχής ανάπτυξη και καθιέρωση της MEDIAPHARM ως μία από τις καλύτερες και δυναμικότερες ελληνικές εταιρείες στο φαρμακευτικό χώρο. Αποστολή μας είναι η παροχή υπηρεσιών στην φαρμακευτική αγορά και κατά επέκταση στον ασθενή που είναι και ο άμεσος αποδέκτης της, λειτουργώντας σύγχρονα, αξιόπιστα και ποιοτικά.